Diensten

Wat wij kunnen betekenen voor je

Bekijk meer

Digitaal Leerplein

Trainingen en workshops

Digitaal Leerplein verzorgt unieke workshops en trainingen, die elke keer weer een feestje zijn voor de deelnemers. Op een leuke en humoristische, maar ook zeer professionele manier worden cursisten wegwijs gemaakt in de digitale wereld.

Cursisten die onze interactieve trainingen al gevolgd hebben, vinden het een verademing om mee te maken. ‘Dit geeft nou echt veel zelfvertrouwen en boeit van begin tot eind’!

 

Heb je een leervraag op het gebied van Microsoft Office of Social Media en zoek je een verrassende training waar je energie van krijgt, neem dan gerust contact met ons op.

Online trainingen

De online trainingen van Digitaal Leerplein zijn zeer praktische trainingen die de gebruiker ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Heb je regelmatig het gevoel dat jouw digitale vaardigheden tekortschieten maar ontbreekt het aan tijd? Dan zijn de online trainingen de oplossing. Werken aan je online skills waar en wanneer het maar uitkomt.

Eén op één coaching

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Merk je dat het werken met Microsoft Office nog niet zo eenvoudig is of het ordenen van bestanden nog lang geen routine? En hoe werkt dat nou eigenlijk, online solliciteren? Als dit herkenbaar is, helpen we je graag. Informeer naar de mogelijkheden voor één-op-één coachingstrajecten.

Ontwikkelen e-learning

Binnen een organisatie of het bedrijf worden regelmatig klassikale trainingen verzorgd. Online lesmateriaal kan deze trainingen enorm versterken en effectiever maken. Digitaal Leerplein bekijkt graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn om e-learning op maat  te ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Contact