Klassikale trainingen

Bekijk ons aanbod

Digitaal Leerplein

Interactieve trainingen

Digitaal Leerplein verzorgt unieke workshops en trainingen, die elke keer weer een feestje zijn voor de deelnemers. Op een leuke en humoristische, maar ook zeer professionele manier worden cursisten wegwijs gemaakt in de digitale wereld.

Cursisten die onze interactieve trainingen al gevolgd hebben, vinden het een verademing om mee te maken. ‘Dit geeft nou echt veel zelfvertrouwen en boeit van begin tot eind’!

 

Klassikaal en online gecombineerd

Onze overtuiging is dat klassikaal leren in combinatie met online lesmateriaal de sleutel naar succes is. Niet de trainer maar de deelnemer is de persoon waar het om gaat. Naast de lesstof altijd ruimte maken voor persoonlijke leervragen in een groep.

Voorafgaand aan een training zal altijd gekeken worden naar instapniveau van de cursisten en de persoonlijke leerdoelen.

Wat anderen zeggen

"Fred heb ik leren als een zeer gedreven, betrokken, inspirerend en kundig trainer op het gebied van Videosolliciteren. Hij heeft nuttige, bruikbare tips op het gebied van Social Media (waaronder LinkedIn). Praktische trainer. Daarnaast heeft Fred oog voor de deelnemers in zijn training en speelt daar goed op in. Mijns inziens een trainer zoals een trainer zou moeten zijn. Dank voor je energie."

UWV - Enschede

 

"Fred heeft bij ons een Excel training gegeven aan supervisors. In de aanloop naar deze trainingen toe vond ik het vooral prettig dat Fred op een constructieve en oplossingsgerichte manier mee dacht in aan de ene kant de praktische invulling en aan de andere kant de verschillende leervragen van de betrokken deelnemers."

DHL - Zwolle

Opleidingsvraagstuk?

Heb je binnen de organisatie een leervraag op het gebied van Microsoft Office, Social Media of andere digitale vaardigheden en zoek je een verrassende training waar je teamleden energie van krijgen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Ook wanneer je een persoonlijke leervraag hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op en samen bekijken we de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen.

Neem contact met ons op

Contact