Sollicitatie Toolbox

Werken aan je digitale vaardigheden

Digitaal Leerplein

Sollicitatie Toolbox

Netwerken en online solliciteren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken wanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) baan. In de afgelopen jaren hebben we tijdens het verzorgen van trainingen gemerkt dat netwerken en online solliciteren nog lang niet voor iedereen gesneden koek is.

Tijdens diverse trainingen bleek steeds weer dat het voor velen best lastig is om tot een goed LinkedIn-profiel te komen, te werken met LinkedIn, netwerkgesprekken te voeren of om vaardig met Word en Excel te werken.

Om een oplossing te bieden voor diegene die zich hierin herkennen hebben we de Sollicitatie Toolbox ontwikkeld. Een digitale leeromgeving waarin je kunt werken aan je digitale vaardigheden waar en wanneer je wilt, gedurende een jaar.

Inhoud Sollicitatie Toolbox

De online trainingen die beschikbaar zijn in de digitale leeromgeving maken jou wegwijs in online solliciteren, zichtbaarheid en versterken je digitale vaardigheden.

In de Sollicitatie Toolbox zijn de volgende trainingen opgenomen:

  • Werken aan je netwerk
  • LinkedIn 1 - het profiel
  • LinkedIn 2 - beheer(s) LinkedIn
  • Solliciteren met Facebook
  • Video-solliciteren
  • Zoeken met Google Alerts
  • Microsoft Excel (2010, 2013 en 2016)
  • Microsoft Word (2010, 2013 en 2016)

Hoe werkt het?

De Sollicitatie Toolbox is een online leeromgeving waar je gedurende een jaar onbeperkt toegang krijgt tot alle online cursussen.

Een cursus bestaat uit (gesproken) lesstof, oefeningen, instructievideo's en een uitgebreid naslagwerk. Het naslagwerk kun je downloaden of uitprinten wat je voorkeur heeft.

De online cursussen zijn zowel voor de beginnende als gevorderde deelnemer te gebruiken. Naast de basis vaardigheden per onderdeel hebben we alle opmerkingen uit klassikale trainingen opgenomen.

 

Wanneer je deel wilt nemen kun je dit middels een eenvoudige aanmelding doen. Na inschrijving ontvang je de gebruikersgegevens die toegang geven tot de leeromgeving.

Aanmelden

Neem contact met ons op

Contact