Trainingen

Bekijk ons aanbod

Digitaal Leerplein

Klassikale incompany trainingen

Naast online zelfstudie lessen verzorgt Digitaal Leerplein ook cursussen en trainingen voor bedrijven en instellingen. Uiteraard kunnen wij daarbij onze standaardopleidingen en trainingen aanbieden maar u heeft ook de mogelijkheid gebruik te maken van een cursus of training die aansluit bij de specifieke situatie binnen uw bedrijf of instelling. In dat laatste geval kunnen wij zowel de structuur als de inhoud aanpassen aan uw wensen. Dus standaard waar kan en maatwerk indien gewenst!

 

Bekijk ons aanbod

E-Learning (Sollicitatie Toolbox)

De Sollicitatie Toolbox is een pakket met online lessen die we hebben ontwikkeld als zelfstudie materiaal. Een digitaal landschap met een groot aantal modulen gericht op online zichtbaarheid en versterken van de digitale vaardigheden. Alle modulen bevatten naast (gesproken) lesstof, video's en oefeningen ook een online (PDF) naslagwerk.

 

Bekijk ons aanbod

E-learning ondemand

Naast de Sollicitatie Toolbox bieden we ook losse e-learning modulen om de deelnemer de mogelijkheid te bieden zich te versterken op de dagelijks gebruikte digitale vaardigheden.  In tegenstelling tot een digitaal landschap met toegang tot alle modulen kiest de deelnemer een specifieke module.

 

Bekijk ons aanbod

Neem contact met ons op

Contact